IV. krajská výstava psů 2013 - rozdělení do kruhů

02.08.2013 12:23

Kruhy 2013.pdf (138902)

 

Tak je po 3. uzávěrce a my máme přihlášeno celkem 501 psů. Rekordní účast , máme o 30 pejsků víc jak v r. 2012 a letos k nám jedou i vystavovatelé ze zahraničí.

Moc jsme se snažili, aby se tato výstava povedla. Máme nového sponzora, uvidíme, jak budou s cenami vystavovatelé spokojeni. Opět jsme z důvodu nepříznivého počasí objednali Sportovní halu ČEZ, jelikož člověk nikdy neví, buď bude extrémní horko - hala je klimatizovaná, nebo budou hrozit deště. Vše děláme pro pohodlí vystavovatelů, protože v roli vystavovatelů se během roku sami ocitáme.

Všem pejskařům a pejskům přejeme hodně,hodně úspěchů, zejména těm "prvňáčkům", pro které je to zážitek. Moc jim přejeme, aby je tento druh kynologického sportu napoprvé "chytl" a aby dále pokračovali se svými pejsky na vyšších typech výstav. Vše je jednou poprvé a je moc krásné, když nyní malé štěňátko se pak ukazuje jako krásný sebevědomý pes doma i v zahraničí. První dojem dělá hodně a proto se moc snažíme, aby se naše psí mládí "otrkalo" na menším typu výstavy  a dále jen sbíralo úspěchy.

Takže: HODNĚ ŠTĚSTÍ  VE VÝSTAVNÍM  KRUHU !!!

—————

Zpět